Mine 5 nøkkelplagg for høsten

Høsten nærmer seg med stormskritt, og det er snart tid for å bytte ut sommerkjolen med store gensere og varme skjerf. Selv om jeg på langt nær er ferdig med sommeren i år, har jeg likevel begynt å planlegge hvilke plagg jeg skal satse på i høst. Mange av de ble allerede tatt i bruk i fjor, men noen nye innspill til garderoben kommer det selvfølgelig til å være.

1. Skinnjakke fra Patrizia Pepe:

Denne skinnjakken fikk jeg av kjæresten til bursdagen min i fjor. Det er uten tvil noe av det fineste jeg eier og kommer til å bli like flittig brukt i år - som i fjor.

2. Poncho fra H&M:


Poncho er én av høstens store trender og jeg har allerede sikret meg en billig variant fra H&M. Aller helst har jeg lyst på en i ull eller cashmere, men foreløpig funker denne veldig bra!

3. Ankelsko fra Acne:


Som man kan se på bildet er disse ankelskoene fra Acne VELDIG godt brukt. Kanskje ikke så rart siden de passer til absolutt alt og er supergod på foten. I tillegg blir jeg noen cm. høyere med disse på beina og det passer meg helt utmerket. Uten tvil ett av fjorårets beste kjøp!


4. Genser fra By Malene Birger


Kanskje fjorårets mest brukte plagg? Det er ihvertfall én av mine topp ti fra garderoben og kommer til å bli mye brukt i år også! Jeg håper imidlertid på å gå til innkjøp av flere lignende gensere i år, og jeg vet at blant annet Acne og Samsøs Samsøe har mange fine.


5. Skjerf fra Uterqüe:


Dette nydelig skjerfet kjøpte jeg til en veldig redusert pris i Barcelona i tillegg til to andre skjerf fra samme merke. Det er laget av en blanding mellom ull, silke, angora og cashmere, og passer perfekt på kjølige høstdager i Bergen..

5 kommentarer

karolinekeikrem

18.aug.2011 kl.14:29

Så herlige plagg!

Luisa

18.aug.2011 kl.15:48

Så fine nøkkelplagg, elsker genseren og skjerfet!

rforrude

18.aug.2011 kl.15:49

Så mye fint! Ønsker å skaffemeg en poncho så fort jeg får lønning på kontoen, samt noen fine skjerf og ullgensre! :-D

Zoe

18.aug.2011 kl.15:56

fine :D ! Likte skoene dine fra acne .

Marit

18.aug.2011 kl.17:21

kjempefine ting alt sammen ;-)

Skriv en ny kommentar

Tittis lille verden

Tittis lille verden

21, Bergen

Jente fra Bergen med en stor lidenskap for mote. Har studert økonomi og moteledelse i Paris, psykologi på UiB og går nå Varehandel på BI. Ved siden av studiene jobber jeg i klesbutikken INFINITY. Ta gjerne kontakt på: titti_bruvik@hotmail.com

bloglovin hits