SLIK KLER DU DEG ENKELT, MEN SAMTIDIG STILFULLT

"Det enkle er ofte det beste", er det et kjent ordtak som sier, og i de fleste tilfeller synes jeg at det stemmer veldig bra, også når det kommer til klær og mote. Jeg har aldri vært særlig flink til å bruke masse smykker og tilbehør når jeg kler meg, noe jeg til tider kunne ønske at jeg var. Men på mange måter synes jeg at en stilig topp, en fargesprakende bukse eller noen tøffe sko kan være vel så stilig som å bruke masse smykker..

Eksempel 1:


Sofi Fahrman, les bloggen hennes her.

I dette antrekket er det skoene som får den umiddelbare oppmerksomheten. Sammen med den trange, mørke jeansen og den litt oversizede genseren med detaljer på overarmen, får hun et enkelt, men samtidig stilig antrekk.

 Eksempel 2:

Emmanuelle Alt

Det er vel liten tvil om at det er den røde buksen som er midtpunktet i dette antrekket!? Emmanuelle Alt har kombinert den med noen svarte, enkle pumps, en hvit, enkel overdel og en klassisk, svart blazer. Enkelt, men stilfullt!

Eksempel 3:


Hayden Panettiere

Hayden har i dette antrekket kombinert den tøffe toppen med noen smale, klassiske jeans og nude pumps. På den måten får toppen den oppmerksomheten den fortjener..


Det er med andre ord ikke så mye som skal til for å få et enkelt, men stilfullt antrekk!

4 kommentarer

Hanne

19.mai.2011 kl.14:44

Eksempel 3 var litt med min stil. Men alle var veldig fine! :D

Luisa

20.mai.2011 kl.14:42

Jeg er veldig enig med deg :) Veldig fine eksempler også!

Marit

21.mai.2011 kl.09:57

Så fint ;-) Det enkle er absolutt ofte det beste ;-)

monamor85

22.mai.2011 kl.13:52

Superfine antrekk!

SV: Takk for tipset, men jeg har saumfart hele HM. De hadde mange fine kjoler, men det var ingen av de som var helt som jeg så etter dessverre..

Skriv en ny kommentar

Tittis lille verden

Tittis lille verden

21, Bergen

Jente fra Bergen med en stor lidenskap for mote. Har studert økonomi og moteledelse i Paris, psykologi på UiB og går nå Varehandel på BI. Ved siden av studiene jobber jeg i klesbutikken INFINITY. Ta gjerne kontakt på: titti_bruvik@hotmail.com

bloglovin hits