Prøver å få tankene over på noe annet..

I går var en dag jeg helst ville vært foruten. Som sikkert de fleste av dere vet, ble Japan rammet av et forferdelig jordskjelv og svære tsunamibølger i går som har ført til enorme ødeleggelser og tap av flere tusen menneskeliv. At to personer som står meg veldig nær er på ferie der nå, har ført til at katastrofen har gått ekstra innpå meg og min familie. Heldigvis var de i Tokyo da ulykken inntraff, som ikke ble like hardt rammet som byene lengre nord i landet ble... Vi har fått snakket litt med de og hørt at alt går fint, men jeg kommer likevel ikke til å klare og slappe helt av før jeg får de trygt hjem til Bergen igjen!

I dag skal jeg prøve å gjøre litt kjekke ting som får tankene vekk fra det som skjedde i går, i den grad det lar seg gjøre ihvertfall. Jeg skal blant annet til byn en liten tur med min kusine, og senere blir det familiebesøk med deilig middag og dessert.


Jeg er ikke helt i humør til å ta antrekksbilder i dag, men her ser dere ihvertfall litt av det jeg skal gå med. På bildet er favorittsmykket mitt fra Camilla Prytz og min røde, korte og litt vide genser fra Samsøe & Samsøe. Kommer sikkert til å kombinere det med min svarte bukse fra Samsøe & Samsøe og mine Acne Track sko. Enkelt og comfy!

Ønsker alle en super dag!

- Titti

4 kommentarer

Snaky

12.mar.2011 kl.16:42

Uff, så skummelt :( Bra at alt gikk fint med

de da.

thehybridize

12.mar.2011 kl.16:51

Uff, for en ubehagelig følelse! Blir godt å se de trygt hjemme igjen.

Elsker det kuleste smykket sammen med den røde genseren!

Stine

13.mar.2011 kl.10:49

Uffameg:( bra det gikk fint med de! Håper de kommer seg trygt hjem:)

Luisa

13.mar.2011 kl.19:15

Så skummelt! Men bra at dere har fått kontakt med dem og at de har det bra. Håper du har hatt en fin helg uansett :)

Skriv en ny kommentar

Tittis lille verden

Tittis lille verden

21, Bergen

Jente fra Bergen med en stor lidenskap for mote. Har studert økonomi og moteledelse i Paris, psykologi på UiB og går nå Varehandel på BI. Ved siden av studiene jobber jeg i klesbutikken INFINITY. Ta gjerne kontakt på: titti_bruvik@hotmail.com

bloglovin hits