"Dagens Outfit"

Dagens Outfit er en moteblogg med et litt annet konsept enn "vanlige" blogger. I stedenfor at vi følger én person, legger de ut antrekksbilder som andre bloggere har sendt inn, inkludert meg selv. Jeg synes konseptet er helt genialt, og er en enkel måte og skaffe seg nye lesere på. Samtidig får man masse inspirasjon fra de forskjellige outfitene som blir lagt ut og tips til nye blogger man kan lese.

I dag var fjerde gangen de har postet et antrekksbilde av meg, noe jeg synes er kjempestas.Under bildet hadde de skrevet en kjempekoselig kommentar som virkelig gjorde dagen min:

"Når det kommer noen vi liker å fronte, så liker vi å gjøre det MYE. Dere har sett mye til Titti denne og forrige uke, men det er kanskje ikke så dumt? She is a real HOTTIE med veldig egendefinert stil".

 

Trykk her for å komme til bloggen og her for å komme til bildet de la ut av meg i dag :)

4 kommentarer

Sandra Sæthre

12.mar.2011 kl.00:28

nydelig outfit!

Mita

12.mar.2011 kl.00:52

oooh! dette maa jeg sjekke ut Titts! KLART du ble lagt ut der - motedronningen!! :)

Gleder meg til aa faa besoek snart! :) Katy Perry billettene har kommet og ligger her aa venter paa dere ;)

Luisa

12.mar.2011 kl.08:48

Superfint antrekk:) digger D.O!

Qtie

12.mar.2011 kl.10:02

Utrolig elegant med den toppen til!

Skriv en ny kommentar

Tittis lille verden

Tittis lille verden

21, Bergen

Jente fra Bergen med en stor lidenskap for mote. Har studert økonomi og moteledelse i Paris, psykologi på UiB og går nå Varehandel på BI. Ved siden av studiene jobber jeg i klesbutikken INFINITY. Ta gjerne kontakt på: titti_bruvik@hotmail.com

bloglovin hits