The Leather Skirt

Gjennom mitt 21 år lange liv, har jeg gjort mange gode kleskjøp og noen ikke fullt så gode.. For ca. tre år siden dro jeg en kjapp tur innom H&M på Galleriet, mens Morten stod utenfor og ventet utålmodig på meg. Jeg fant selvfølgelig masse fint på den lille stunden jeg var der, inkludert et high waisted skinnskjørt til 199 kroner. Til tross for at jeg ikke hadde tid til å prøve skjørtet, kjøpte jeg det, noe som senere ville vise seg å være et av mine beste kjøp!

Det jeg liker best med skinnskjørtet, er at jeg kan kombinere det med utrolig mange forskjellige overdeler. På den måten føler jeg at jeg får et nytt antrekk hver gang jeg jeg bruker en ny topp til, selv om skjørtet er det samme.

Her er to forskjellige måter jeg liker å style skjørtet på:


Her har jeg valgt å kombinere skinnskjørtet med en chiffonbluse som også er fra H&M. Jeg elsker kontrasten mellom skinn og chiffon!


Her har jeg kombinert skinnskjørtet med en søt rysjetopp jeg kjøpte på Gina Tricot noen år tilbake. Den toppen har også blitt en av mine favoritter i klesskapet.

- Titti

3 kommentarer

Luisa

07.mar.2011 kl.22:36

Supert kjøp! Det er så gøy når en ser at et plagg er så bra at en bruker det år etter år :)

MaritBE

07.mar.2011 kl.22:45

veldig stilig ;-)

Silje

08.mar.2011 kl.18:48

Kjempe tøft skjørt! Og du kan både bruke det til pent og til hverdags:)

Skriv en ny kommentar

Tittis lille verden

Tittis lille verden

21, Bergen

Jente fra Bergen med en stor lidenskap for mote. Har studert økonomi og moteledelse i Paris, psykologi på UiB og går nå Varehandel på BI. Ved siden av studiene jobber jeg i klesbutikken INFINITY. Ta gjerne kontakt på: titti_bruvik@hotmail.com

bloglovin hits