Spontan bytur

Jeg hadde egentlig bestemt meg for å ikke dra ut på byn i går, men da Elisabeth kom innom jobben og fortalte at hun og veldig mange andre kjente skulle ut, var jeg ikke vanskelig å overtale. Klokken seks var jeg ferdig på jobb, og da måtte jeg bare hive meg i bilen og kjøre hjem for å skifte klær, spise middag og sminke meg på nytt. Jeg klarte selvfølgelig å glemme igjen drikken på jobben, men fikk heldigvis hentet den sekundet før de stengte dørene til senteret. Litt over åtte satt jeg på vors med ciderboksen i hånden og kunne endelig senke skuldrene etter to veldig stressende timer..

Vi endte opp på Jacob Aal, men det ble en ganske tidlig kveld for min del. Var utrolig trøtt, så jeg fikk Morten til å hente meg i halv to tiden etter å ha svidd av litt for mye penger på 7eleven..

Gårsdagens antrekk:


Bluse & skinnskjørt - H&M, Ankelsko - Ash, Øredobber - Zuzanna G

Nå skal jeg straks i middagsbesøk til mine svigerbesteforeldre. Viser dere litt senere hva jeg kjøpte på H&M i går.

- Titti

3 kommentarer

Linda

20.feb.2011 kl.20:21

Rå tøft antrekk:)

Jeg var faktisk på Jacob Aal i går jeg også. Gikk hjem halv 3 etter å ha vært der i rett over 30min, men jeg var mer dårlig enn full:/ jaja, bedre lykke neste gang;)

idahultgren

20.feb.2011 kl.20:38

Så utrolig fint!

Jorunn

24.feb.2011 kl.23:28

Nice... dette likte jeg!

Skriv en ny kommentar

Tittis lille verden

Tittis lille verden

21, Bergen

Jente fra Bergen med en stor lidenskap for mote. Har studert økonomi og moteledelse i Paris, psykologi på UiB og går nå Varehandel på BI. Ved siden av studiene jobber jeg i klesbutikken INFINITY. Ta gjerne kontakt på: titti_bruvik@hotmail.com

bloglovin hits