Cravings

Når man jobber i en av Bergens fineste butikker, er det ikke rart at man blir fristet til å kjøpe masse fint. I dag hadde jeg min første jobbvakt på over en uke, og dere kan tro det var kommet masse fine vårklær inn i butikken på den tiden jeg har vært vekke! Akkurat nå står dette øverst på ønskelisten min:

 

1: Veske fra By Malene Birger. Jeg elsker fargekombinasjonen og at den er stor nok til å kunne brukes som en skoleveske!
2: Kjole fra Samsøe & Samsøe. Denne satt som et skudd, men jeg er litt usikker på om jeg skal ha den i denne fargen eller i svart?3: Strikkekjole fra By Malene Birger. Denne har vi selvfølgelig ikke min størrelse igjen av, men jeg krysser fingre og tær for at vi får den inn igjen!

 

4. Jeans fra MET. Disse er supercomfy og superskinny. Akkurat slik jeg liker de!

 

Forresten, har du lyst til å bli min kollega? Vi søker nemlig en ekstrahjelp på Infinity, så dersom du er interessert, kom gjerne innom med en søknad :)

- Titti

6 kommentarer

el kulos muchos

25.jan.2011 kl.23:23

Hei titten.

Lurte på en ting, det er litt flaut da......10hi.

Går det an å jobbe der selvom man er gutt?

jeg er skikkelig flink på jenteklær assa!

håper på svar =))=)=)=))==)=)=))

Tittis lille verden

25.jan.2011 kl.23:29

el kulos muchos: Selvfølgelig Basse, det er bare til å sende inn en søknad! Jeg skal legge inn et godt ord for deg jeg ;)

Luisa

26.jan.2011 kl.07:06

Så fine ting!

Sofie K. Larsen

26.jan.2011 kl.14:31

Hei! Utrolig at du skrev dette nå! Jeg har vært på utkikk etter en ekstrajobb vedsiden av skolen, og Infinity er virkelig drømmebutikken. Jeg simpelthen elsker klærne, stilen og føler at dette virkelig er noe for meg. Du kan jo gå inn på bloggen min for å finne ut litt mer om meg, og kanskje legge inn et godt ord;)

Jeg kommer definitivt inn med en søknad snart:)

Marianne

26.jan.2011 kl.21:02

synes samsøe samsøe kjolen var veldig fin i den fargen, tror jeg hadde gått for den istedenfor svart :)

marit

26.jan.2011 kl.21:12

http://nelly.com/no/kl%C3%A6r-til-kvinner/by-malene-birger-632/kellin-pullover-dress-632075-13/ denne fikk de nettopp inn ! :)

Skriv en ny kommentar

Tittis lille verden

Tittis lille verden

21, Bergen

Jente fra Bergen med en stor lidenskap for mote. Har studert økonomi og moteledelse i Paris, psykologi på UiB og går nå Varehandel på BI. Ved siden av studiene jobber jeg i klesbutikken INFINITY. Ta gjerne kontakt på: titti_bruvik@hotmail.com

bloglovin hits