What to do with my hair?

I morgen skal jeg til frisøren, men er veldig usikker på hva jeg vil gjøre med håret mitt. Først og fremst må jeg få farget den lange etterveksten ihvertfall!

Den siste tiden har jeg merket at flere og flere av mine venninner og bekjente har gått fra å være blondine til brunette. Selv vet jeg ikke om jeg er klar for det ennå..

Det sprekeste jeg har gjort når det gjelder håret mitt, er å klippe det skulderkort for litt over to år siden. Jeg trodde nesten at jeg skulle begynne å grine da jeg forlot frisørstolen og så det lange håret mitt ligge avklippet på gulvet. Heldigvis tok det ikke lange tiden før jeg fant ut at jeg faktisk hadde gjort noe veldig lurt! Jeg trivdes utrolig godt med å ha håret skulderlangt, og beholdt den lengden i ca ett år...

Etterhvert ble jeg lei av det korte håret og begynte å spare på det. I dag er håret mitt blitt langt igjen, men jeg merker at jeg begynner å bli klar for en ny forandring igjen!


Slik så håret mitt ut for 1 mnd siden.

Har du noen tips til hva jeg kan gjøre med håret?

2 kommentarer

Anonym

22.nov.2010 kl.18:38

Farge det brunt? Du har jo ganske mørke øyenbryn, så det tror jeg du hadde kledd veldig godt. Det er spesielt fint nå på vinterstid..

22.nov.2010 kl.22:18

Farg det brunt!! Vil passe deg bedre tror jeg :) Men er nok fint med begge deler!!

Skriv en ny kommentar

hits