Hvilke støvletter skal jeg kjøpe denne høsten?

Etter to år med de sammen støvlettene fra Bianco, merker jeg at det virkelig er på tide å gå til innkjøp av noen nye, men hvilke? Jeg har følgende tre kriterier:
1. De skal være stilig å se på.
2. De må være god å gå med.
3. De må være lette å kombinere med resten av garderoben min.

Det er dessverre lettere sagt enn gjort! De fleste støvlettene har enten altfor høy hæl, eller ser harry ut. Det blir med andre ord ingen hvite støvletter i liksomskinn på meg i år ala disse;


Grøss og gru..

Noen støvletter som derimot kunne vært aktuelle denne høsten, er Acne sine Pistol. De er klassiske og hælen er akkurat passe høy.


Er litt usikker på om jeg hadde valgt høyden ovenfor eller denne..


Fine er de ihvertfall :)

Kom gjerne med tips!
- Titti

4 kommentarer

AMALIE

11.aug.2010 kl.01:50

synes den lave er kjempefin :-)

Marianne

11.aug.2010 kl.13:51

hehe når jeg først klikket innpå innlegget fra bloggen min så jeg bare "hvilke støvletter skal jeg kjøpe denne høsten" og bildet av de hvite støvlettene, tenkte bare "neeei, seriøst?!" hehe men så leste jeg hva som sto der og da må jeg si jeg ble lettet, hadde ikke trodd du kom til å kjøpe deg slike, du har jo så bra stil :) liker veldig godt de lave fra acne ;)

Camilla

12.aug.2010 kl.00:16

Jeg også tenkte NEI når jeg så de hvite først, og trodde du skulle kjøpe de ;-)!

13.aug.2010 kl.08:28

Eg har dei siste, og syns dei er fine. Hælhøgda er passeleg, blir ikkje sliten i ryggen av dei. Einaste minuset er at hælen er skrå, noko som fører til at hælen blir fort slitt. Akkurat det kan skyldast min måte å gå på:)

Skriv en ny kommentar

Tittis lille verden

Tittis lille verden

21, Bergen

Jente fra Bergen med en stor lidenskap for mote. Har studert økonomi og moteledelse i Paris, psykologi på UiB og går nå Varehandel på BI. Ved siden av studiene jobber jeg i klesbutikken INFINITY. Ta gjerne kontakt på: titti_bruvik@hotmail.com

bloglovin hits