Sove, spise, jobbe

Til tider virker det som at det er det eneste jeg gjør og har tid til, men det handler vel mer om å kunne prioritere den tiden man har litt bedre. Jeg trenger nemlig ikke å sove til ett på dagen, bare fordi jeg begynner seint på jobb. Den uvanen vil jeg få slutt på, og jeg har derfor store planer om å melde meg inn i Sats i nærmeste fremtid. Jeg kan ikke huske sist jeg var medlem av et treningssenter, så det er vel på tide antar jeg!? Mye av årsaken til det, er at jeg liker best å trene ute i frisk luft, men det er ikke like enkelt å få til nå som det er vinter og været i Bergen ikke ligner grisen for tiden.

Men over til noe litt kjekkere. I morgen skal jeg nemlig på julebord med jobben, noe jeg gleder meg veldig til! Men hva i alle dagen skal jeg ha på meg?? Jeg har absolutt ikke samvittighet til å kjøpe meg en ny kjole, så jeg får vel lete i skapet etter gamle, gjemte skatter.
Jeg har tenkt litt på denne kjolen fra Bruunz Bazaar som jeg kjøpte i sommer...
mine 001
Jeg har ennå ikke funnet en riktig anledning til å bruke den, men på julebordet i morgen hadde den passet veldig bra!
Fargen er fin nå til julen og passformen er også veldig riktig for denne årstiden. Jeg må bare huske å legge to cm med selvbruning på hver arm, så er jeg klar for fest og moro :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tittis lille verden

Tittis lille verden

21, Bergen

Jente fra Bergen med en stor lidenskap for mote. Har studert økonomi og moteledelse i Paris, psykologi på UiB og går nå Varehandel på BI. Ved siden av studiene jobber jeg i klesbutikken INFINITY. Ta gjerne kontakt på: titti_bruvik@hotmail.com

bloglovin hits