Jeg lever, men dataen min er det verre med...

Beklager nok en gang for dårlig blogging, men jeg har et STORT problem! Etter at jeg takket ja til å ta en oppdatering på dataen min, har ingenting vært som før. Jeg har mistet alle bildene mine, kommer ikke inn på nettbanken min og er rett og slett blitt veldig oppgitt! Jeg har ihvertfall lært at jeg aldri skal godta noe på dataen min FØR jeg vet hva jeg faktisk godtar!

Men over til noe helt annet. Sist jeg blogget var jeg på vei inn til sentrum for å finne en topp med lange armer jeg kunne bruke samme kvelden. Det fant jeg og den ser sånn ut:
topp 001

topp 002
En helt ok topp til 199 kr. Knappene langs overamern gjør den litt mer "festaktig", og sammen med min nyinnkjøpte skinntights fra Cubus og mine skyhøye Jessica Simpson heels tror jeg resultatet ble ganske bra:).

Nå venter jeg besøk av verdens beste kjæreste, så vi snakkes litt senere :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tittis lille verden

Tittis lille verden

21, Bergen

Jente fra Bergen med en stor lidenskap for mote. Har studert økonomi og moteledelse i Paris, psykologi på UiB og går nå Varehandel på BI. Ved siden av studiene jobber jeg i klesbutikken INFINITY. Ta gjerne kontakt på: titti_bruvik@hotmail.com

bloglovin hits