En frisk start på dagen

I dag stod jeg opp litt over ti og hev i meg en rask frokost. Jeg hadde nemlig store planer om å ta meg en joggetur i dag, og det klarte jeg! Det begynner å bli altfor lenge siden sist kroppen min var i aktivitet, da snakker vi flere måneder, så det var jammen på tide. I vår hadde jeg en utrolig god treningsperiode, men dessverre har alt jeg klarte å opparbeide meg av kondis da, forsvunnet nå. Joggeturen i dag var alt annet enn imponerende, men vi satser på at det går MYE bedre neste gang!

Jeg begynte på jobb klokken tre i dag og det har virkelig gått i ett siden jeg begynte til jeg var ferdig 6 timer sener. Vi feiret nemlig butikken sin 1års dag, med å ha 20% i rabatt på alle varer.

Nå er jeg faktisk så sliten at det er like før jeg sovner her jeg sitter og skriver dette innlegget.  Vi får heller snakkes mer i morgen;)

OBS: Blogg.no og jeg har ikke akkurat vært så gode venner i det siste, så jeg har derfor ikke fått blogget før i dag og får heller ikke lagt opp noen bilder i dette innlegget...Hmm

Én kommentar

Sanne

15.okt.2009 kl.17:00

Jeg har også hatt problemer, men det virker som det har ordnet seg nå... De sa hvist det var strømbrudd på en av serverene eller noe sånt...

Skriv en ny kommentar

Tittis lille verden

Tittis lille verden

20, Bergen

Denne bloggen handler om mote, tips, venner og livet. Enjoy! Kontakt meg på: tittislilleverden@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits